Så piffar du till dig inför middagsdejten

Ska du iväg på dejt? Kul! Då sitter du säkert och funderar på vad du ska ha på dig och hur du ska se ut. När man går på dejt vill man gärna göra sig lite extra fin för att göra ett gott första intryck. Det är alltid en bra idé att klä sig utifrån platsen där dejten ska äga rum. Många går på dejt på en restaurang och det är ett perfekt tillfälle att klä upp sig. Här hittar du de bästa tipsen inför restaurangdejten.

Fina naglar
Smink och vackra håruppsättningar i all ära, men glöm inte naglarna! Med vackra och välmanikyrerade händer ger du intrycket av att du tar hand om dig själv. Händerna är en av de kroppsdelar som många lägger märke till först när de träffar en ny person. Se därför till att ge dina händer lite omsorg innan dejten. Hos Parfym.se kan du köpa vackra nagellack i regnbågens alla färger till ett bra pris. Välj mellan populära varumärken som Essie, OPI och TRIND. Utöver de färgglada nagellacken hittar du även bas- och topplack. Ett baslack används för att skydda nageln och topplacket används för ökad hållbarhet och extra glans. Vem vill inte ha välvårdade naglar med extra fin finish? Med lite övning kan du applicera nagellacket själv och få ett proffsigt resultat.

En fördel med nagellack är att du kan anpassa färg och finish efter tillfälle. Om du ska iväg på dejt på en lyxig restaurang kanske du vill ha lyxiga, klassiska röda naglar? Om du däremot ska till det lokala snabbmatstället kanske du istället vill ha en rolig och trendig färg som livar upp? Eller varför inte en diskret ljusrosa eller hudnära färg som passar till allt? Välj alltid en färg som du gillar och som speglar din personlighet. Det viktigaste är att göra ett personligt intryck på dejten.

Välj passande kläder
Se till att klä dig rätt på dejten. Om du ska till en finrestaurang kan du med fördel välja en mer uppklädd stil, exempelvis en klänning eller klackar. Om du ska till en mer avslappnad restaurang kan du dra på dig favoritjeansen och en snygg topp. Om ni ska sitta utomhus bör du inte glömma att packa ner en mysig tröja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *